Ruokakuvaus

Reseptit pirskahteleviin makutarinoihin saadaan täyteläisen tarinan ja hyvän tekniikan kautta


Ruokakuvaus on haasteellinen leipälaji. Mutta millainen onkaan hyvä ruokakuva? Hyvä ruokakuva kertoo koukuttavaa, värikylläistä tarinaansa ja kietoo katsojan kontekstiinsa. Se ehdottelee, mutta antaa runsaasti tilaa omalle löytöretkelle ja uusille oivalluksille. Hyvä ruokakuva on täyttä tarinaa sekä asiantuntevaa tekniikkaa pullollaan. Ruokakuvan oheen avattu resepti johdattelee kokeilemaan ja taivuttelee täyttämään ruokakorin uusilla tai unohdetuilla raaka-aineilla. Hyvällä ruokakuvalla ja reseptillä on vaikutuksensa. Kekseliäs ruokakuva houkuttelee kokeilemaan tuotetta tai palvelua.


Kun kyseessä on tuotekuvaus, mainoskuvaus, sosiaalisen median kanavat tai elokuvatuotantoon liittyvät projektit, löydät kaiken tarvittavan osaamisen kauttani.

Tilaa ruokakuvaus

Food styling -valokuvaus

Puolipäivä 4 h 600 €
Kokopäivä 9 h 900 €


Puolipäivä- sekä kokopäivähinnat pitävät sisällään raaka-aineiden tilaukset, noudot, ruokien valmistukset kuvauspäivänä sekä tarvikkeet ruoan stailaamiseen.

All inclusive -paketti 1200 €


All inclusive -paketti sisältää suunnittelupalaverit, kuvattavien ruokien suunnittelun pdf-muodossa, raaka-aineiden tilaukset sekä noudot, ruokien esivalmistelun, stailaukset kuvauspäivänä seka matkakulut pääkaupunkiseudulla. Kuvauspäivän kesto max. 10 tuntia.

Ylimenevat tunnit 100 €/h. Hintoihin lisataan alv. 24 %.

Tutustu myös videotuotantoon