Alexin keittiössä -keittokirja

Tässä keittokirjassa elämänmakuista tarinaa hämmennetään hyvistä raaka-aineista, inspiroivista asetelmista ja uuden oppimisen riemusta.


Keittokirjassani esitellyt annokset, kuten vaahdotettu kukkakaalikeitto ja korianterinen lohimousse, hiillostettu nieriä ja rapuvaahto, tulinen äyriäisalkupala, varhaisperunacarpaccio, pähkinävoikastike ja kurkkuspagetti sekä vaniljavispipuuro mantelimarengilla herättelevät kokeilemaan reseptejä niin arjessa kuin juhlan äärellä.


Ruokafilosofiaani kuuluvat keveys, raikkaus ja yksinkertaisuus – ja se, että arkisenkin ruoan voi laittaa kauniisti esille. Alexin keittiössä -keittokirjani sisältämät noin 80 reseptiä antavat lukijalleen inspiroivia oivalluksia ja kannustavat kokeilemaan uutta.


Keittokirja raikkailla resepteillä ja kuvilla

Alexin keittiössä -kirjan kaikki ruoanvalmistus- ja ruokastailausvideot löydät ohesta. Videoista löydät vinkit siihen, miten saat toteutettua viimeisteltyjä annoksia omassa kotikeittiössäkin. Voit myös jakaa ja linkittää videon ystävällesi tai ostaa keittokirjan lahjaksi täältä

Reseptit