Biografia

Ravintolakokiksi valmistunut Alex Nurmi on keittänyt uransa aikana itselleen monia titteleitä.
Tv-kokki, food stylisti, ruokakonsultti, ruokatuottaja, keittokirjailija ja food designer.
Ravintolan keittiöt, catering keikat, kokkikoulujen vedot, reseptien suunnittelu, ruokakuvausten- sekä mainosvideoiden tekeminen on kuulunut kiireisen perheen isän arkeen jo vuosien ajan.

Luovuus, ideointi ja projektien toteutus on monesti haastavaa mutta samalla parasta huumetta mitä Alex työstä saa.

Läheisimmät kaverit kutsuvat Alexia kriittiseksi ruoan suhteen kun istutaan ravintoloissa.
”Se on totta. Kun maksaa jostain, pitää saada mielestäni rahoillensa vastinetta. Palautteen antaminen ja saaminen pitää ottaa rakentavana, ei negatiivisena asiana”.

Ruokatrendit tulee ja menee mutta yksi asia on pihvi. Perus keittäminen ei koskaan häviä! Hyvät raaka-aineet, aidot maut, pitkään hauduttaminen sekä kaunis esillepano on aina muodikasta.

”Ruokaa voi toki tehdä ilman rakkautta ja intohimoa, mutta sen kyllä maistaa muutaman haarukallisen jälkeen”